Bank Norwegian forbrukslån

Nøkkelinfo for Bank Norwegian forbrukslån

Lånebeløp:

5000 - 500000 kr

Nedbetalingstid:

15 år

Testscore:

5/5

Bank Norwegian forbrukslån

Bank Norwegian tilbyr både kredittkort og forbrukslån, i tilegg til vanlige banktjenester. Bank Norwegian har raskt vokst til å bli en av de lende bankene i Norge, både på grunn av kundeservice, fordeler knyttet til flyselskapet Norwegian, samt konkurransedyktige vilkår. Bank Norwegian er vår testvinner for forbrukslån i både 2015 og 2016!

Hos Bank Norwegian kan du låne mellom 5000 og 500 000 med en effektive rente fra 9,59%. Den endelige renten settes basert på din økonomi, men alt i alt er vilkårene blant de bedre på markedet.

Bank Norwegian forbrukslån er er lån uten sikkerhet, og du står derfor fritt til å bruke pengene som du vil.

Du får svar på søknaden med en gang, siden søknaden går gjennom en automatisk kredittsjekk. Dette gjør at lånet er et av de raskeste å få utbetalt, samtidig som banken generelt har høy godkjenningsgrad av søknadet.

Praktisk informasjon om Bank Norwegian forbrukslån uten sikkerhet

Bank Norwegian tilbyr et av markedets beste forbrukslån sett i forhold til hvilke betingelser du får. I tillegg til å tilby vanlige forbrukslån, tilbyr Norwegian også refinansiering av gammel gjeld (for eksempel dyre smålån eller kredittkort) til en meget gunstig rente. Så enten du vil rydde opp og samle dyr lån, kjøpe ny bil, pusse opp eller bare finne på noe gøy, gir Bank Norwegian deg muligheten.

Fordeler med Bank Norwegian

  • Markedets høyeste lånebeløp: 500 000 kroner. I tillegg har du mulighet til å ta mindre forbrukslån, helt ned i 5000 kroner.
  • Norwegian spør deg ikke hva du skal bruke pengene til. Du kan bruke pengene til akkurat hva du vil, men vi i Trade247 anbefaler ansvarlig bruk av forbrukslån.
  • Blant markedets beste renter, med en effektiv rente fra 9,59%
  • Du kan velge nedbetalingstid på opptil 15 år, men kan selvfølgelig innfri lånet tidligere om du skulle ønske
  • Du får svar med en gang!, og dersom du får innvilget lånet er pengene på konto vanligvis innen én dag!

Hvordan søke lån hos Norwegian?

Trykk her for å gå til søknadsskjema, så følger du bare intruksjonene på skjermen. Det tok med i underkant av tre minutter å gjøre hele prosessen fra A til Å, og svarert kommer med en gang (kredittsjekk etc. gjøres automatisk etter at søknaden er fyllt ut).


Eff. rente 17,8%, 65.000, o/5 år, Tot: 95.872 (http://banknorwegian.no)