Folkia SMS/Smålån – Når du trenger et lite lån på dagen

Nøkkelinfo for Folkia SMS/Smålån

Lånebeløp:

1000 - 20000 kr

Nedbetalingstid:

12 mnd

Testscore:

4/5

Folkia SMS/Smålån

Folkia er et av de mest populære små forbrukslån på det norske markedet. Lånet er kjent som et relativt enkelt å lån å få innvilget, men det er noe dyrere enn andre lån. Folkia er derimot perfekt dersom du ønsker et lån på mindre enn 5000 kroner, siden dette er ofte er minstebeløpet blant mange av de andre aktørene. Folkia tilbyr forbrukslån uten sikkerhet fra 1000 kroner og opp. De kalles ofte for et SMS-lån, mikrolån, minilån eller smålån — selv om alle disse i praksis er forbrukslån. Kjært barn har mange navn, kan man vel si.

Hvor mye kan du låne hos Folkia, og hvor mye koster det?

Du kan låne fra 1000 kroner, og opp til 20 000 kroner. Dersom du låner 20 000 kroner over 12 måneder (som er maksimal tilbakebetalingstid), ender du opp med å betale lit tover 2000 kroner i måneden i skrivende stund. Du finner til en hver tid oppdaterte kostander og renter på Folkia sine nettsider.

Fordeler med Folkia

  • Det går utrolig kjapt å få svar på lånesøknaden. Du får svar med en gang, og pengene overføres straks til deg. Det eneste du trenger å vente på er bankene! Dette er veldig greit dersom du trenger penger på dagen, eller innen neste dag.
  • Du kan låne fra 1000 kroner og opp til 20 000 kroner. Dette er nok for de fleste, og det gir i tillegg en mulighet til deg som bare trenger å låne litt. De fleste andre forbrukslån starter fra 5000 kroner og opp.
  • Du kan velge opp til 12 måneders nedbetaling
  • Muligheten for å låne små beløp gjør at det er lettere å få innvilget lån

Hvordan søke lån hos Folkia?

Å søke lån er meget enkelt! Trykk her for å gå til nettsidene deres — så følger du bare instruksjonene du får på skjermen!

Nøkkeltall

Aldersgrense og andre krav som stilles: Aldersgrense: 20 år


Effektiv rente 243%, beløp å tilbakebetale 9 764 kr (http://folkia.no)