Telefinans

Nøkkelinfo for Telefinans

Lånebeløp:

- kr

Nedbetalingstid:

Testscore:

/5

Telefinans

Telefinans er en av de største (og første, siden 1985) forbrukslånstilbyderne på det norske markedet. Ofte kalles det bare for «Folkelånet». Telefinans er en lånemegler/låneagent, på samme måte som blant annet Lendo, Aconto og RoeFinans. De er med andre ord ikke en bank, men et firma som spesialiserer seg på å finne forbrukslån på kunder – som en mellommann. I praksis, du sender dem én søknad og de bruker sitt nettverk av banker og finansinstitusjoner for å finne den beste renten og de beste vilkårene for deg. Du sparer både tid og penger. De kan tilby lån fra 10 000 og opp til 350 000 kroner.

Praktisk informasjon om lån fra Telefinans

Telefinans tilbyr forbrukslån uten sikkerhet på opptil 350 000 kroner og en nedbetlingstid på opptil 15 år. Renten varierer, siden de er en låneagent, men vanligvis får du en bedre rente enn ved å gå direkte til en bank selv.

Hva er fordelene med Telefinans?

  • Lånet er uten sikkerhet. Dette betyr at det ikke kreves noen pant eller egenkapital for å få innvilget lån
  • Telefinans vil aldri spørre deg hva du låner penger til. Du kan bruke lånet til akkurat hva du vil
  • Det er ingen krav om at du er norsk statsborger, men du må ha hatt bostedsadresse i Norge de siste tre årene
  • Når du går via en lånemegler som Telefinans får du ofte den beste renten. De har operert i det norsk markedet i rundt 30 år, og har et bra kontaktnettverk og solid erfaring fra det norske lånemarkedet.
  • Lån opptil 350 000 kroner
  • En søknad er ikke bindende. Du kan, og bør, derfor jevnlig sjekke med låneagenter for å se om du kan få et bedre tilbud enn det du har nå. Dette gjelder spesielt deg som er ute etter refinansiering av smålån og kredittkortgjeld.
  • Fleksibel tilbakebetalingstid. Du kan få inntil 15 år nedbetalingstid, eller tilbake betale lånet tidligere dersom du ønsker.

Hvordan søke lån hos Telefinans?

Selve søknadsprosessen er ganske rett frem. Klikk på knappen «til søknadsskjema», eller her, så tas du direkte til søknadssskjema og deres kalkulator for forbrukslån. Selve søknadsskjemaet hos Telefinans er ett av de beste på markedet, og er både kjapt og enkelt å bruke. Søknadsprosessen tar rundt 10 minutter, og du får tilsendt tilbud kjapt etter dette. Tilbudet er ikke bindende, og koster deg ingenting så du bestemmer selv om du ønsker å godta det.

Nøkkeltall

  • Maksbeløp: 350 000 kr
  • Minstealder: 20 år
  • Nedbetalingstid: 15 år

()