Lån penger hurtig, enkelt og sikkert!

Trenger du penger kjapt? I dag er det enkelt og hurtig å ta opp lån online.

Tidligere måtte man møte opp i banken, med papirer, tålmodighet og det hele, for å få innvilget lån. I dag kandu søke forbrukslån via initernett. Via en lånemegler som Lendo er det til og med mulig å søke flere lån om gangen — du fyller ut én søknad, og du søker i praksis hos 8-10 forskjellige banker. Alle forbrukslån som vi har listet her, er normalt meget raske til å behandle søknader.

Alt du trenger er enkel informasjon om deg og din økonomi, som inntekt, ønsket nedbetalingstid og ønsket lånebeløp. Søknaden signgerer du med BankID Deretter foretas en automatisk kredittsjekk, og ofte vil lånet være godkjent innen et par minutter til et par timer. Dersom søknaden må behandles manuelt kan det ta noen timer eller kanskje en dag, men det er uansett meget raskt.

Hvor raskt får jeg pengene på konto?

Mange utlånerer, deriblant Remember og Bank Norwegian, godkjenner søknaden med en gang via automatiske systemer for behandling og kredittsjekk. Du får beskjed innen kor tid om søknaden din er godkjent, om den ikke er godkjent eller om de behøver mer informasjon (dette betyr ikke nødvendigvis at du ikke får godkjent lån, bare at de trenger litt mer informasjon og en manuell behandling).

hurtig-forbrukslan-uten-sikkerhet

Dersom søknaden må behandles manuelt, eller det trengs mer informasjon, kan det gå litt lenger tid siden det avhenger av at en person må gå gjennom søknaden.

Forbrukslån på dagen … på minuttet … på millisekundet?

Som tidligere nevnt er det mange som reklamerer med forbrukslån på dagen, timen eller minuttet. Det er vanligvis et forbehold om automatisk behandling, og at du søker tidlig nok på dagen til at betalingen kan behandles av banken (banksystemet henger litt etter her). Ofte kan du oppleve at du søker på forbrukslån på ettermiddagen og pengene er på konto neste morgen.

Siden de fleste utlånere i dag har hurtig behandlingstid og utbetaling, anbefaler vi i Trade247.no at du derfor ikke bare ser på dette, men også andre viktige parametere som f.eks. effektiv rente, omkostninger, omdømme mm.

Foto: Martin Cathrae, CC

Sist oppdatert 12/11/2016